Aito välittäminen syntyy kohtaamisesta

Muutto

Aito välittäminen syntyy kohtaamisesta myyjän ja ostajan tarpeiden välillä. Välittäjänä tunnemme alueemme, kohteemme ja kysynnän. Osaamme tarjota aidosti parhaan tuloksen – on kyse sitten vanhan myymisestä tai uuden ostamisesta.

Olemme toimineet Siilinjärven ja Kuopion talousalueilla vuodesta 1996 alkaen. Pitkä kokemus alueen asuntokaupoista on tuonut mukanaan hyvin vahvan aseman asuntomarkkinoilla ja kertoo samalla pitkäjänteisestä ja vastuullisesta työstä asuntokaupan eri alueilla.  Olemme myös tyytyväisiä siitä, että olemme saaneet palvella monia asiakkaitamme jo useaan kertaan ja monen sukupolven kautta. Tunnustusta olemme myös saaneet palvelumme joustavuudesta ja asiakkaan tarpeiden huomioimisesta. Näillä eväillä ja kovalla työnteolla olemmekin saavuttaneet jalansijan alueen johtavana välitystoimistona, jolla on hyvin laaja asuntotarjonta ihmisten erilaisiin tarpeisiin.

Meillä voimme voimme myös puhua ”perheyrittämisestä”; yrittäjän Jari Jääskeläisen ohella puoliso Raija työskentelee myös toimistollamme.  Ja alan vahva ammattilainen Jari Huusko on kuulunut tiimiimme lähes parikymmentä vuotta.

Toimintamme pohjautuu vahvaan ammattitaitoon, joustavaan ja asiakasläheiseen palveluun sekä erottuvaan mainontaan.

Kauttamme saat aina ajankohtaista tietoa asuntomarkkinoista ja -hinnoista. Me tarjoamme sinulle myös paljon valmiita asiakaskontakteja ja sitä ”aitoa välittämistä”.

Olitpa myymässä tai ostamassa, me palvelemme. Ota yhteyttä!

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Jos välitysliikkeen ja kuluttajan välistä erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraatien kuluttajaneuvontaan.