Kuinka voimme auttaa?

Olemme täällä palvelemassa sinua.
Ota yhteyttä, kun tarvitset kiinteistövälityksen asiantuntijaa.

 • Jari Jääskeläinen

  Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) asunnot, LKV
  044 279 8800

  Olen kiinteistönvälittäjä ja Auktorisoitu kiinteistöarvioija, Savon Kiinteistö LKV:n toimitusjohtaja Jari Jääskeläinen. Olen alun perin maaninkalaisia ja siilinjärveläistynyt lähes 30-vuotta sitten. Tunnen nämä alueet kuin myös lähikuntien tienoot hyvin jo pitkältä aikaa. Oman välitysalan yrityksen käynnistin Siilinjärvellä v. 1996, josta lähtien olen alalla toiminut. Tarjoan pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella käyttöönne asiantuntevaa ja luotettavaa asuntokauppa- ja arviointipalvelua.

  Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän LKV- sekä auktorisoidun kiinteistöarvioijan  (AKA) asunnot -tutkinnot, jotta voin palvella asiakkaitani kaikissa huoneisto- ja kiinteistökauppaan liittyvissä asioissa kattavalla ammattitaidolla. Ja vaikka työ vie valtaosan ajasta, niin kun vaan mahdollisuus on, lähdetään luontoon liikkumaan lapinkoiriemme kanssa, koiraihmisiä kun olen.

  Yrityksessä voimme puhua ”perheyrittämisestä”; puoliso Raija työskentelee myös toimistollamme.  Ja alan vahva ammattilainen Jari Huusko on kuulunut tiimiimme lähes parikymmentä vuotta.

  Olittepa sitten myymässä tai ostamassa, haluan palvella asiakkaitani luotettavasti ja yksilöllisesti elämänne ehkä tärkeimmässä kaupassa. Tavoitteena meillä aina on iloinen myyjä ja onnellinen ostaja.

  Lähetä sähköpostia

 • Jari Huusko

  Myyntipäällikkö, LKV, KED
  044 279 8802

  Nimeni on Jari Huusko ja toimin Savon Kiinteistö LKV:ssa myyntipäällikkönä. Asunto- ja kiinteistökauppa on ehdoton intohimoni, työskentelen asiakkaidemme eteen antamalla täyden 100 % panostuksen yhteisen päämäärämme – onnistuneen asuntokaupan – saavuttamiseksi.

  Sanotaan, että meidän kanssa on helppo tulla toimeen, minkä pystyn kyllä itsekin allekirjoittamaan. Toimeksiannoissa saumaton yhteistyö sekä kiinteistönvälittäjän ja asiakkaan välinen luottamus onkin avain siihen, että saamme iloisen myyjän ja onnellisen ostajan.

  Etsittekö luotettavaa ja asiantuntevaa välittäjää kohteellenne? Ota yhteyttä ja löydetään sopivin ratkaisu Teidän kohteen kiinteistökauppaan!

  Lähetä sähköpostia

 • Raija Jääskeläinen

  Myyntisihteeri
  0440 279 884

  Toimin Savon Kiinteistö LKV:ssa myyntisihteerinä. Asiakaspalvelun lisäksi tehtäviini kuuluvat mm. myyntikohteiden pohjakuvien piirtäminen ja valokuvien käsittely. Vastaan lisäksi kohteiden nettinäkyvyydestä, myyntikansioista, toimistotöistä ja arkistoinnista. Onnistuneiden kauppojen jälkeen toimenkuvaani kuuluu myös kiinteistökaupan mukavin osuus eli kauppakahvien järjestäminen.

  Tervetuloa asiakkaaksemme, olittepa sitten myymässä tai ostamassa – palvelemme joustavasti ja asiakasta kuunnellen.

  Lähetä sähköpostia