Savon Kiinteistö LKV

Tietoa meistä

Kiinteistönvälitystä vahvalla kokemuksella ja paikallistuntemuksella

Aito välittäminen syntyy kohtaamisesta myyjän ja ostajan tarpeiden välillä. Välittäjänä tunnemme alueemme, kohteemme ja kysynnän. Osaamme tarjota aidosti parhaan tuloksen – on kyse sitten kodin myymisestä tai uuden ostamisesta.

Olemme toimineet Siilinjärven ja Kuopion talousalueilla vuodesta 1996 alkaen ja olemmekin Siilinjärvellä pisimpään toiminut kiinteistönvälitysalan yritys. Vuosien pitkäjänteinen työ sekä usean tuhannen asuntokaupan kokemus on tuonut mukanaan hyvin vahvan aseman alueen asuntomarkkinoilla ja kertoo samalla myös vastuullisesta tekemisestä asuntokaupan eri alueilla jolla olemme saavuttaneet asiakkaittemme luottamuksen.

Olemme tyytyväisiä siitä, että olemme saaneet palvella monia asiakkaitamme jo useaan kertaan ja useamman sukupolven kautta. Tunnustusta olemme saaneet palvelumme joustavuudesta ja asiakkaan tarpeiden huomioimisesta. Näillä eväillä ja kovalla työnteolla olemmekin saavuttaneet jalansijan alueen johtavana välitystoimistona, jolla on hyvin laaja asuntotarjonta ihmisten erilaisiin tarpeisiin.

Olemme ainoa kiinteää toimistoa pitävä kiinteistönvälitysyritys Siilinjärvellä.

Tiimi

Me voimme myös puhua ”perheyrittämisestä”, yrittäjän Jari Jääskeläisen ohella puoliso Raija työskentelee myös toimistollamme. Alan vahva ammattilainen Jari Huusko on ollut tiimimme jäsen vuodesta 1998 lähtien.

Arviointipalvelu

Auktorisoidun kiinteistöarvioijan (AKA) Jari Jääskeläisen vahva osaaminen yhdistettynä yli 20 vuoden kokemukseen alueen asuntokaupoista antaa vankan pohjan asuntojen hinta-arvion määrittämiselle.

Auktorisoidun kiinteistöarvioijan (AKA) Jari Jääskeläisen vahva osaaminen yhdistettynä yli 20 vuoden kokemukseen alueen asuntokaupoista antaa vankan pohjan asuntojen hinta-arvion määrittämiselle. Kun tähän yhdistetään käytössämme olevat laajat ja luotettavat kauppahintatilastot toteutuneista asuntokaupoista, on sinulla kauttamme käytettävissä aina ajankohtaista tietoa alueen asuntomarkkinoista.

Kirjallinen, Auktorisoidun kiinteistöarvioijan (AKA), arviolausunto, sisältää selkeän kuvauksen arviokohteesta ja arvioperusteista esim. toteutuneiden vertailukelpoisten kauppojen perusteella sekä kattavan asuntomarkkina–analyysin. Tämä asiantuntijalausunto on tarpeellinen asiakirja mm. määriteltäessä vakuusarvoja, tehtäessä perunkirjoituksia, perinnönjakoja ja osituksia, asioitaessa esim. asuntojen ja kiinteistöjen lahjoitusten tiimoilta verottajan kanssa sekä yleensäkin haluttaessa tietää arviokohteen arvo markkinoilla.

Lisätietoja arviointipalveluistamme saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

logo-aka

Pohditko asunnon myyntiä?