thumb-jari_jaaskelainen

Jari Jääskeläinen

Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) asunnot, LKV

044 279 8800

Olen kiinteistönvälittäjä ja Auktorisoitu kiinteistöarvioija, Savon Kiinteistö LKV:n yrittäjä Jari Jääskeläinen. Olen alun perin maaninkalaisia ja siilinjärveläistynyt yli 30 vuotta sitten. Tunnen nämä alueet kuin myös lähikuntien tienoot hyvin jo pitkältä aikaa. Oman välitysalan yrityksen käynnistin Siilinjärvellä v. 1996, josta lähtien olen alalla toiminut. Tarjoan pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella käyttöönne asiantuntevaa ja luotettavaa asuntokauppa- ja arviointipalvelua.

Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän LKV- sekä auktorisoidun kiinteistöarvioijan (AKA) asunnot -tutkinnot, jotta voin palvella asiakkaitani kaikissa huoneisto- ja kiinteistökauppaan liittyvissä asioissa kattavalla ammattitaidolla.

Ja vaikka työ vie valtaosan ajasta, niin kun vain mahdollisuus on, lähdetään koirien kanssa luontoon liikkumaan. Ja poikien jokkisharrastuksen parissa on oikein mukavaa olla liikkeellä yhdessä perheen kanssa.

Olittepa sitten myymässä tai ostamassa, haluan palvella asiakkaitani luotettavasti ja yksilöllisesti elämänne ehkä tärkeimmässä kaupassa.

henkilokuva-jari_jaaskelainen

Pohditko asunnon myyntiä?